PODI DE LUXE A LA TRAMUN

JOAN LLORDELLA, TOMMY MISSER (3h52’) I ADA XINXÓ (5h37’) GUANYEN LA TRAMUN BIKE REPTE AUTOPÒDIUM

La Tramun 30 se l’emporta Arcadi Gabarró (1h48’) i Judith Sánchez (2h51’)

Girona, 24 de maig de 2015.- Una jornada esplèndida ha acompanyat aquest diumenge la celebració de La Tramun Bike, la cursa BTT de referència de Catalunya en la que Joan Llordella i Toni Misser, que han entrat junts a la línia d’arribada, i Ada Xinxó s’han proclamat vencedors de la dissetena edició de La Tramun Bike Repte Autopòdium, amb un temps de 3 hores 52 minuts en la categoria masculina, i 5 hores 37 minuts en la femenina.

La segona posició ha estat per Pau Zamora en la categoria masculina, que ha fet un temps de 3 hores 54 minuts, i Laura Terradas, amb un temps de 5 hores 41 minuts, en la femenina. I la tercera posició ha estat per Isaac Simón (3h56’) i Sílvia Pineda (6h06’).

La Tramun 30 se l’emporta Arcadi Gabarró i Judith Sánchez, amb un temps d’1 hora 48 minuts i 2 hores 51 minuts, respectivament. En segona posició hi trobem a Jordi Sánchez (1h49’) i Mariona Costa (3h02’). I a la tercera, Jeroni Fajardo (2h04’) en categoria masculina, i Yolanda Pereira (3h05’) en la femenina.

Un total de 502 bikers s’han inscrit aquest any per a participar en una de les curses més exigents que hi ha al panorama nacional d’aquesta modalitat esportiva. D’ells 390 han fet la Tramun Bike Repte Autopòdium, amb 65 quilòmetres de recorregut entre Els Hostalets d’en Bas i de Salt, per un terreny excepcional de corriols interminables, trialeres i paisatges idíl·lics. Uns altres 112 s’han enfrontat al repte de fer La Tramun 30, des de l’Hostal del Fang fins a Salt, igualment dura i exigent, però més accessible i amb un nivell d’esforç físic no tan extrem.

Els corredors, en acabar la cursa han apreciat especialment l’alta complexitat del terreny, que com cada any ha dissenyat Fidel Freixes i el seu grup, aconseguint un circuit pensat pel biker, amb la traçada perfecte que li faci possible superar tots i cadascun dels obstacles que troba en el camí i que el porti a gaudir d’aquest esport al màxim.

Els participants d’aquesta edició, alguns d’ells fidels seguidors de La Tramun des de fa anys, confirmen la duresa de la prova, però també la seva bellesa en travessar paratges insospitats i no deixar oblidat cap dels accidents del terreny que fan idíl·lica i única aquesta prova: carenes, fondalades, rierols, prats, trialeres, zones humides, amb pedres i sobre tot amb molt corriols.

La Tramun ja s’ha convertit en una cursa mítica i posa veles cap a la seva divuitena edició.

Podeu consultar tots els resultats de La Tramun Bike 2015 a: www.latramun.cat

Fotografies de la cursa a:
Crèdits de les imatges: ©LaTramun