Presentació de LaTramun 2017

 

  • Millora la participació dels corredors internacionals en la 19 edició de l’emblemàtica cursa de mountain bike gironina que se celebrarà el 15 d’octubre, amb final a la ciutat de Girona.
  • Presentació de les novetats de la Cursa aquest 15 de setembre al Teatre Municipal de Girona a les 7 de la tarda amb la projecció d’un video i un col·loqui.

 

Girona 12 de setembre de 2017.- Ja en són 19 edicions i LaTramun continua any a any incrementant el nivell dels participants que estaran a la línia de sortida. Han confirmat la seva assistència quasi la totalitat dels corredors masculins que l’any passat van arribar en  el top10, mostra de que la cursa els va seduir i els ha fet repetir…Sébastien Carabin (Merida Wallonie), Tony Longo, Johnny Cattaneo (Willier force), Joan Llordella, Ismael Ventura (Buff Scott), Ben Thomas (Vauxhall), Julen Zubero (Ciclos Zubero), Robbert de Nijs (DeFlexWinkel), el campió polac  Wojciecm Malejak (JBG-2)… als que s’hi afegiran els components dels equips Buff Scott amb l’actual campió de la Rioja Bike Race Francesc Guerra,   Primaflor-Modraker-Rotor amb l’actual campió de l’Iron bike Milton Ramos, l’equip Birk amb Lars Granberg, l’equip Embrace the world cycling  con Robert Mennen, el campió alemany i primer en el rànking de les marathon series Markus Bauer, etc. En categoria femenina repetirà la flamant subcampiona d’Europa Clàudia Galicia (trek) i la campiona d’Espanya 2016 de maraton Maria Díaz (Kross NW) i hi ha confirmada la presència de la tercera classificada a l’Europeu de marató Angelika Tazreiter (Big Time), la molt llorejada Sandra Santanyes (Olimpya) , la campiona Belga Alice Pirard (Merida Wallonie), la campiona de la Madrid-Lisboa Ada Xinxó (Trideporte), la polonesa vuitena a l’europeu Michalina Ziolkowska (Volkswagen Samochody), etc. En els propers dies es preveuen noves confirmacions de corredors importants.
LaTramun, un any més formarà part del calendari de la UCI MTB Marathon Series,  i s’inscriu en el de la Copa Catalana de Marató. És una de les tres  úniques curses d’aquesta categoria que es  fa a l’estat Espanyol i  destaca per un recorregut molts singular amb el 90% de corriols  que la converteix en una de les proves més dures del circuit, tot i només tenir un total de 68km.
La cursa finalitzarà per segon any  a la ciutat de Girona amb  sortida al poble d’Hostalets d’en Bas, serà un esdeveniment de dos dies de durada amb  el complement d’activitats pels més petits, una conferència i un campus esportiu.
Els organitzadors de la cursa, el Club BTT Fornells, presentaran les novetats de la 19ena edició el dia 15 de setembre a les 7 de la tarda a la sala annexa del Teatre Municipal de Girona amb la projecció d’un vídeo, un petit col·loqui entre destacats participants de LaTramun, i  la participació de les autoritats i patrocinadors que fan possible que LaTramun, poc a poc, es posicioni com una prova de referència en el panorama internacional.
La Tramun és una cursa lineal de 68km amb sortida i arribada a diferents localitats,  a cavall entre la Garrotxa, La Selva i el Gironès, i de caràcter únic marcat pels paisatges excepcionals que transcorre.

Una cursa XCC i una cursa  pels més petits

Com l’any passat, a la cursa de llarg recorregut s’hi suma una cursa de 33 km amb la mateixa filosofia i una cursa per infants, La Tramunkids. Per din mitzar la zona d’arribada i augmentar la repercussió de la prova, l’organització ha preparat activitats complementàries que es faran durant els dos dies de LaTramun, com una conferència el dia abans amb tècnics del món de la MTB i un campus infantil.
Les inscripcions ja es poden fer a www.latramun.cat. Més de 200 ciclistes ja s’hi han inscrit. El termini d’inscripcions finalitza el 12 d’octubre.

 

La ORGANITZACIÓ de LaTramun

CLUB BTTFornells

Segueix-nos

www.latramun.cat | Twitter i Instagram: @latramun  | Facebook: www.facebook.com/latramun

Imatges Edició 2016:

https://www.flickr.com/photos/latramun/albums/72157673957287472

Vídeo Edició 2016:

https://youtu.be/iZ9Lh0xeLXg

Vídeo Presentació 2017:

https://youtu.be/SVIBpDodcFA