Girona BIKE WORLD

Ens vestim de llarg per estar present, d’una forma molt activa, a la Girona Bike World, que se celebrarà al Palau de Fires del 30 d’abril a l’1 de maig.

En aquesta fira disposarem d’un estand propi, el 131, i tindrem ocasió d’explicar per què s’ha convertit en la cursa mítica de BTT a les comarques de Girona.També ens han convidat a presentar una comunicació oberta en el marc d’aquest Congrés on Francesc Ferragutcasas, del Club BTT Fornells, organitzador de la cursa, intervindrà en la segona jornada, al llarg del matí deldivendres dia 1 de maig.

Divendres dia 1, a les 18h30 un animem assistir a la conversa entre el periodistaJordi Corominas i Fidel Freixes, “alma mater” de La Tramun i pioner del mountainbike a Girona i al país. Aquest acte tindrà lloc a l’espai central de la Fira i servirà de presentació de la Tramun, i per a comprendre com van ser els inicis del que ara es coneix com a mountainbike, com eren les primeres curses i com es prepara una cursa tan apassionant com La Tramun. A la taula hi participaran:

  • Josep Mª Ripoll, director de La Tramun.
  • Jaume Boix, president del BTT Fornells.
  • Fidel Freixes, “alma mater” de La Tramun.

Per això mateix, t’esperem a la Fira!!

VINE

tramun

Baixa’t la Invitació