Primer entrenament de La Tramun 2013 versió RUN. 1ª part: Les Preses – Hostal del Fang

Runners!!!! Entrenament per la Tramun 2013

El 27 d’Abril és el dia escollit per realitzar el primer entrenament de la Tramun 2013. Aquests entrenament és obert a tothom i gratuït.

Realitzarem el primer tram de CORRIOLS que va de Les Preses al Hostal del Fang de 22,72 km de longitud i 1200 m de desnivell positiu. L’entrenament començarà a la gasolinera de Les Preses on es pujarà fins a Xenacs per el corriol del volcà del Racó, una pujada dura per escalfar-nos les cames. Un cop superada recorrerem la Serra del Corb, amb els seus puja i baixa (Puig Bronzer, Forat de Rocalladre, Pas del Greny, Turó de Sant Joan, Castell de Colltort i Penya Peguera) que ens faran disfrutar del autèntic Trail Running fins arribar al coll de Fontpobre. Seguidament ens dirigirem a Can Tià on ens espera l’avituallament líquid que us prepararem. Un cop recuperats recorrerem la Serra de les Medes fins al Volcà de Puig Rodó on continuarem carenejant fins al Coll de Portell on podrem observar les millors vistes del recorregut. Una baixada tècnica i divertida ens espera fins arribar a les Encies. L’últim tram del primer entrenament planejarem un km fins a una última baixada fins al Hostal del Fang.

corrioñ

 

Programa

8:00 Punt de reunió davant gimnàs de Salt (Carrer de Miquel Martí Pol) sortida amb cotxes particulars cap a Les Preses deixarem alguns cotxes al Hostal del Fang.

9:00 Sortida del primer entrenament des de la gasolinera de Les Preses (gasolinera entre Olot i Les Preses). Realitzarem tres grups de diferents ritmes on tots els participants del entrenament puguin fer el recorregut segons el seu nivell.

Arribada Hostal del Fang: hi haurà avituallament líquid i es desplaçarà els participants a recollir els cotxes a Les Preses.

 

Material recomanat

Roba adequada segons climatologia

Sistema d’Hidratació

Mòbil

 

Trobareu més informació del recorregut aquí.

Per qualsevol informació contacteu amb info@latramun.cat

 

Runners, animeu-vos a entrenar-vos per la TRAMUN 2013

4 respostes
 1. Albert
  Albert says:

  Ei! Jo vindré! A les 9 seré a la gasolinera de les Preses! Surto d’una lesió i no he pogut entrenar gens, així que serà la primera prova pel genoll i aniré amb el grup més lent. Moltes gràcies

  Albert Planas (Santa Pau)

  • Francesc
   Francesc says:

   Seguiu atents al Bloc i al Facebook que ben aviat publicarem els detalls del segon entrenament.

Els comentaris estàn tancats.