Presentació Cartell 2013

Només 30 dies per LA TRAMUN, comença la prèvia

Ja només queden 30 dies per LA TRAMUN i a partir d’ara trobareu al bloc totes les novetats al voltant de la nova TRAMUN i del repte tradeinn.

Aquest any en tenim preparades un munt  i us les anirem explicant també a les xarxes socials… Estigueu doncs atents i prepareu-vos per gaudir de LA TRAMUN.

Recordeu, només resten dos dies per les inscripcions bonificades…No perdeu la vostre plaça, ja tenim 200 corredors inscrits.

LATRAMUN.CARTELL

La Tramun repte tradeinn. La cursa dels corriols

 

Torna LA TRAMUN  i aquest any amb uns nous protagonistes… ELS RUNNERS, que volen també fer-se un lloc en la mítica cursa dels corriols. La capacitat del corredor a peu per adaptar-se als camins més abruptes, pot posar en un seriós compromís al  corredor de bicicleta. Els integrants del REPTE hauran de completar un recorregut només apte pels més preparats física i tècnicament.

Joan Llordella i Toti Bes dos icones de les nostres terres, campions en les seves respectives modalitats lideraran runners i bikers en el REPTE tradeinn.

PREPAREU-VOS per viure una nova experiència que serà transmesa on-line a les xarxes socials i amb GEO posicionament dels corredors. Un ESDEVENIMENT en majúscules que reescriurà el concepte de la cursa de muntanya.

Vols formar part del Repte???  Vols reptar a un company RUNNER o BIKER?

Inscriu-te en el REPTE abans no et quedis sense la teva plaça, i prepara’t per l’aventura.

Pots ser el campió del REPTE, corrent, pedalant o corrent i pedalant.

1)   Bikers: marxa amb BTT de 69 km des de Olot fins a Salt

2)   Runners: marxa a peu de 52,5 km des de Olot fins a Salt

3)   Duatló: 35,7 km amb BTT i 29 km a peu des de Olot fins a Salt

Si encara no estàs preparat i vols iniciar-te a la TRAMUN, pots fer-ho amb La tramunrun, una  marxa a peu de 29 km des de l’Hostal del fang fins a Salt.

LA TRAMUN – REPTE tradeinn de enguany tindrà lloc el diumenge 19 de Maig – Anar a informació inscripcións.