SEGON ENTRENAMENT DE LA TRAMUN 2013 VERSIÓ RUN. LES PRESES – HOSTAL DEL FANG

Runners!!!! Segon entrenament per la Tramun 2013

El proper dissabte 4 de maig es realitzarà el segon entrenament de la Tramun 2013. Aquests entrenament és obert a tothom i gratuït. Realitzarem el mateix recorregut que el dissabte anterior on varem tenir poca participació per la pluja.

Realitzarem el primer tram de CORRIOLS que va de Les Preses al Hostal del Fang de 24,72 km de longitud i 1200 m de desnivell positiu. L’entrenament començarà a la gasolinera de Les Preses on es pujarà fins a Xenacs per el corriol del volcà del Racó, una pujada dura per escalfar-nos les cames. Un cop superada recorrerem la Serra del Corb, amb els seus puja i baixa (Puig Bronzer, Forat de Rocalladre, Pas del Greny, Turó de Sant Joan, Castell de Colltort i Penya Peguera) que ens faran disfrutar del autèntic Trail Running fins arribar al coll de Fontpobre. Seguidament ens dirigirem a Can Tià on ens espera l’avituallament líquid que us prepararem. Un cop recuperats recorrerem la Serra de les Medes fins al Volcà de Puig Rodó on continuarem carenejant fins al Coll de Portell on podrem observar les millors vistes del recorregut. Una baixada tècnica i divertida ens espera fins arribar a les Encies. L’últim tram del primer entrenament planejarem un km fins a una última baixada fins al Hostal del Fang.

trail-running-23

 

Programa

8:00 Punt de reunió davant gimnàs de Salt (Carrer de Miquel Martí Pol) sortida  a l’ Hostal del Fang.

9:00 Sortida. Realitzarem dos grups de diferents ritmes on tots els participants del entrenament puguin fer el recorregut segons el seu nivell.

Arribada a l’Hostal del Fang. Hi haurà avituallament líquid i es desplaçarà els participants a recollir els cotxes a Les Preses.

 

Esperem que faci millor dia que dissabte passat.

 

Material recomanat

Roba adequada segons climatologia

Sistema d’Hidratació

Mòbil

 

Trobareu més informació del recorregut aquí.

Per participar envieu un mail a info@latramun.cat

 

Runners, animeu-vos a entrenar-vos per la TRAMUN 2013

1 resposta
 1. Xavi Domènech
  Xavi Domènech says:

  Bon dia!

  Jo m’apunto de moment, no sé si em podré escapar, però per si de cas, guardeu-me lloc!! Si no puc vindre us avisaré aquesta tarda-nit.

  Gràcies!

  Xavi

Els comentaris estàn tancats.