fbpx

LA CURSA

SINGLETRACKMARATHON UCI MARATHON SERIES 100% CORRIOLS NOU RECORREGUT

La Tramun no és només una cursa de mountain bike. Per tots aquells que hi participen s’ha convertit en un repte personal. Els seus corriols, la seva duresa, la seva bellesa…l’ha fet única. La Tramun ha crescut. El nombre i el nivell dels participants s’ha incrementat any a any. Això ha estat gràcies un gran número de col·laboradors i la cura que es té amb tots els aspectes organitzatius.

La Tramun és un excusa per recuperar corriols amagats que ens descobreixen els més vells del territori. Un regal del que en volem fem còmplices als participants per a que visquin un moment únic. No diem res que no sigui veritat, quan diem que la Tramun no és només una cursa, és una passió dels que la creen i que l’emmotllen amb un objectiu que transcendeix a la organització d’una cursa. És un acte d’amor pel territori i per la gent, que quan el descobreix també se n’enamora.

NOMÉS FALTEN

0Dies

TRAMUNKIDS

ACTIVITATS INFANTILS CURSA FEDERADA CAMPIONAT PROVINCIAL CAMPUS INFANTIL

La Tramunkids, cursa paral·lela a La Tramun està enfocada als més petits, aquest any proposa una cursa federada amb tres circuits diferents per cada categoria.

La cursa tindrà lloc al lateral del pavelló de Fontajau en un circuit que s’hi ha habilitat. L’horari de les inscripcions serà a partir de les 9:15h del matí fins a les 10:15 h que començarant les diferents activitats.

A més, tots els participants i no participants de la cursa federada, podran gaudir de totes les activitats que s’organitzen a la Zona d’arribada per a nens i nenes de 3 a 15 anys:

– Parc Aventura  – Circuit d’agilitat – Circuit Trial – Zona lúdica i d’animació.

Les activitats estan obertes tant a nens federats com no. Dinar popular al finalitzar les activitats, inclòs en la inscripció. Els acompanyants podran adquirir el tiquet del dinar anticipadament en el moment de fer la inscripció per internet.

El mateix dia es podran fer inscripcions, però no podem garantir que tothom tingui l’obsequi el mateix dia.

La organització es reserva el dret de fer modificacions en el cas de que fòssin necessaries pel bon funcionament de les activitats.

Totes les activitats estaran obertes durant tota la jornada de La Tramun.