El nostre premi

LA TRAMUN ja ha passat i ara…

La TRAMUN ja ha passat, i ara ens sentim bé…organitzadors, col·laboradors, corredors, patrocinadors, espectadors. Uns per la satisfacció de la feina feta, altres per haver superat el repte, altres per ser allà…

LATRAMUN ARRIBADA

  Però la TRAMUN no s’ha acabat, ara arriba el millor…Poder compartir amb els demés la vostra experiència, el vostre afany de superació, els vostres anhels per la propera, les vostres sensacions…

   L’Alexandra en el briefing de la TRAMUN ens va explicar la seva història de superació i ens va donar la clau…Penseu sempre en POSITIU i tindreu l’èxit assegurat !

Envieu-nos la vostra història, expliqueu-nos què ha estat per vosaltres LA TRAMUN, nosaltres ho compartirem des de les xarxes socials perquè quedi en el record.

Utilitzeu  la xarxa per fer difusió de la nostra TRAMUN, la tramun de tots, una manera especial de viure la muntanya, que atrapa, que enganxa, que ens dona vida.

 

La història que més en agradi tindrà premi… Vinga!!!  Ara toca que vosaltres ens feu feliços a nosaltres…Perquè la vostra història fa que  tot el nostre esforç i treball tingui sentit.

Aquest és el nostre premi i el volem recollir!

ENDAVANT I MOLTA TRAMUN!!

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.